Mest populære FAQ

Nyeste FAQ

For å kunne yte bedre service kan du registrere nye saker, sjekke status på tidligere registrerte saker eller søke i kunnskapsdatabasen vår på denne siden.

Melde inn ny sak
      Hvis du vil registrere en sak, eller du vil sjekke status på saker du tidligere har registrert, må du logge deg inn først.

Glemt passord?
      Hvis du har glemt passordet ditt, kan du få det tilsendt til din registrerte e-postadresse ved å klikke på Glemt passord?.

Registrer deg som ny kunde
      Hvis du ikke er registrert, kan du klikke på Registrer deg. Etter registreringen kan du logge deg inn umiddelbart.

Spørsmål og svar
      Hvis du vil søke i vår database med vanlige spørsmål, klikker du på Spørsmål & svar.

Vi håper du får nytte av vårt kundesenter!